De ce MyTool?

 

Factura de energie electrica este o povara?. V-ati saturat sa schimbati frecvent sistemul de iluminat fie ca nu mai functioneaza sau se arde un bec?.

Gata cu halogenul! Gata cu becurile economice! GATA cu consumul mare de energie electrica! E timpul sa folositi becurile LED MyTool!

De ce MyTool?

Caracteristicile reprezentative pentru perspectivele de construire si dezvoltare ale acestui brand sunt : durabilitate, eficienta si standarde inalte de calitate.
Becurile MyTool respecta toate standardele de constructie si sunt certificate: RoHS, CE, TÜV SÜD. Testarea acestora a fost facuta de la – 20 °C pana la 50 °C pe o durata mai mare de 100h pentru a verifica stabilitatea elementelor.
Componente majore, precum chipurile LED au fost testate la limita timp de 20 ore continuu si rapoartele testelor au fost utilizate pentru a determina durata adecvata de viata a produselor.
Toate materialele prime inainte de folosire sunt verificate din punct de vedere al calitatii si la finalul procesului de fabricatie fiecare articol in parte este supus unui test de functionare pentru 5h.

De ce tehnologia LED?


Foarte eficiente, durabile si ecologice, LED-urile au deschis o lume complet noua de posibilitati pentru iluminat. Progresul tehnologic a imbunatatit sistemele de iluminare de tip LED, astfel incat lumina acestora are aceeasi culoare cu cea a becurilor incandescente. Becurile de tip LED se bucura de o multime de avantaje in comparatie cu becurile incadescente, cu halogen sau fluorescente (CFL).

Iluminatul cu LED-uri devine din ce in ce mai popular datorita beneficiilor sale foarte variate, si anume:

Lumeni pe watt
Eficienta ridicata (lm/W) : Eficienta corpurilor de iluminat se masoara in lumeni pe watt: cantitatea de lumina produsa

pentru fiecare watt de electricitate consumat. Eficienta luminoasa reprezinta una dintre
principalele caracteristici ale unei surse de lumina. Becurile LED au cel putin 150lm/w spre deosebire de cele clasice 12~17lm/w sau cele cu halogen de maxim 20~22 lm/W. LED-urile consuma cu aproximativ 80 ~ 85% mai putina energie decat becurile incandescente. Eficienta energetica a becurilor LED ajuta de asemenea la protejarea mediului inconjurator.

 

Redarea culorilor (CRI) reprezinta capacitatea

Redarea culorii

unei surse de lumina de a reproduce cu fidelitate culorile diferitelor obiecte in comparatie cu sursa de lumina naturala. Cu cat indicele corpurilor de iluminat este mai aproape de 100 CRI, cu atat lumina este de mai buna calitate. Sursele de iluminat cu o valoare CRI mai mare de 80 indica o lumina emisa de foarte buna calitate. De retinut este faptul ca valoarea lampilor clasice fluorescente este sub 70 CRI,iar majoritatea surselor de iluminat cu LED depasesc aceasta valoare .

Temperatura luminii – se masoara in Kelvin si indica cat de rosiatica (calda) sau

Temperatura luminii in grade Kelvin

albastruie (rece) este lumina emisa. Lumina calda se incadreaza in grupa de temperatura de maxim 3500 K. Lumina unui bec incandescent este de 2700K. Becurile economice cu LED pot avea valori incepand de la 2700K pana la 10000 K.

Intensitatea fluxului luminos reprezinta cantitatea de lumina produsa si se masoara in lm(lumeni). Deoarece becul raspandeste lumina in toate directiile, o mare parte din aceasta se iroseste ceea ce inseamna ca doar o parte a fluxului luminos este folosita. Fluxul luminos nu trebuie comparat cu gradul de stralucire al unui bec; acesta poate varia in functie de aplicatia becului. Cu cat este mai multa lumină emisa, cu atat numarul de lumeni este mai mare.

Comparatiile bazate pe puterea masurata in wati nu mai sunt fiabile si pot induce in eroare. Cautati 1300-1530 de lumeni pentru echivalentului unui bec cu incandescenta de 100 de wati, 920-1060 de lumeni pentru un bec de 75 de wati, 700-810 de lumeni pentru un bec de 60 de wati, 400-470 de lumeni pentru un bec de 40 de wati si 220-250 de lumeni pentru un bec de 25 de wati.

• Durata de viata: Timpul de functionare este unul dintre cele mai mari beneficii ale becurilor cu LED, avand o durata de viata de pana la 30.000 de ore. Durata lunga de viata a becului LED elimina necesitatile de intretinere si de inlocuire impuse de iluminatul traditional. O solutie gata de utilizare, eficienta si in viitor, care se va amortiza singură pe durata de viata.

• Nu emit caldura

• Lumina nu vibreaza si nu straluceste, nefiind obositoare: de ex. la neoane clasice frecventa de vibratie este de peste 50Hz, afectand vederea si psihicul uman

• Timpul de aprindere : Se aprind / se sting instantaneu ai lumineaza la putere nominala imediat dupa
aprindere, iar aprinderile repetate nu reduc durata de functionare.

Acum ca ati aflat toate avantajele becurilor LED MyTool va intrebati unde le puteti gasi? Foarte simplu…pe MyCase.ro! Becurile LED MyTool va promit facturi mai mici la energia electrica si lumina de care aveti nevoie.